Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
Produktbeskrivelse

Royal Canin Satiety Weight Management er et diætetisk fuldfoder, der er udviklet til hunde, som har problemer med at holde vægten.

Royal Canin Satiety Weight Management er også et foder, der sørger for, at din hund bedre kan holde sig sund og rask hele livet. Foderet har et højt indhold af antioxidanter, som hjælper din hund med at bekæmpe frie radikaler i kroppen og vitaminer der understøtter hundens eget immunforsvar.

Royal Canin Satiety Weight Management er et diætetisk fuldfoder, der er fremstillet for at give din bedste ven en bedre mulighed for enten at holde den ideelle vægt eller smide de overflødige kilo. Foderet har et optimalt indhold af protein, der er letfordøjeligt og hjælper hunden med at opretholde sin muskelmasse, mens den er på kur. Til gengæld sørger fibersammensætningen i foderet for, at din hund hurtigt vil føle sig mæt og tilfreds i lang tid, så den ikke tigger ved spisebordet.

Royal Canin Satiety Weight Management giver også vigtig støtte til hunden, der allerede vejer for meget. Når en hund bliver for tung, belaster den sine led og knogler mere. Derfor er dette vådfoder tilsat skaldyr, der indeholder chondroitin og glucosamin, som begge er gavnlige for din hunds led. Knoglerne får støtte af mineraler som calcium.

Vigtige fordele

  • Masser af letfordøjelig protein, der hjælper hunden med at vedligeholde muskelmassen.
  • Højt indhold af naturlige fibre, der holder hunden mæt mellem måltider.
  • Støtter stærke knogler.
  • Tilsat glucosamin og chondroitin, der gavner hundens led.
  • Hjælper din hund med at tabe sig og med at holde vægten efter vægttab.
  • Velsmagende vådfoder.


Royal Canin Satiety Weight Management er fyldt med protein og fibre, der sammen hjælper din hund til at føle sig hurtigt mæt og tilfreds.

Specifikationer
Varenummer 9003579311875
Vægt 195 g
Mærke royal canin veterinary diet
Dyr hund
Alder voksen
Problem overvægt
Konsistens våd
Smag kylling
Vægt 0 - 4 kg
Størrelse alle størrelser
Ingredienser

Royal Canin Satiety Weight Management er et diætetisk fuldfoder til hunde til reduktion af overvægt. Dette foder har et lavt energiindhold.

Anbefalet brugsperiode: Indtil den ønskede kropsvægt er nået.

Sammensætning: Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, mineraler, olie og fedtstoffer, skaldyr.

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber pr. kg: Vitamin D3 140IE, E1 (jern) 5mg, E2 (jod) 0,2mg, E4 (kobber) 1,9mg, E5 (mangan) 1,7mg, E6 (zink) 17mg.

Analytiske bestanddele: Råprotein 8,5%, råfedt 2%, råaske 1,5%, træstof 2%, vand 83%. Omsættelig energi: 602kcal/kg.

Fodervejledning: Se tabel. Sørg altid for, at hunden har adgang til frisk vand fra en ren skål. Vægten i vejledningen svarer til målvægten

Hundens idealvægt i kg

Daglig fodermængde i g ved start

Daglig fodermængde i g efter 4 uger

2-3

196-265

168-227

4-5

329-389

282-333

6-7

446-500

382-429

8-10

553-654

474-560

}