Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Stort udvalgt af hundebure, hundegitter og sikkerhedsseler til en god pris!

Vi har et stort udvalgt af transportmuligheder for din hund! Vi har hundebure, hundegitre og sikkerhedsseler fra de meste populære mærker, såsom Trixie, Proline, Topline og Pluto. Når din hund skal med ud og køre bil er det vigtigt, at den er sikret ordentlig under transporten. Skal du rejse til udlandet er det ligeledes et lovkrav at hunden er forsvarligt sikret i bilen. Både af hensyn til sig selv og til passagerer i bilen. Hvad enten du skal på ferie, rejse eller en tur i parken har vi det helt rigtige til din hund. Flere af vores bure leveres helt gratis!

Hvorfor bruge et hundebur eller sikkerhedssele?

Det er dejligt at have sin hund med på køretur., men det er vigtigt at tænke på sikkerheden. En hund der sidder løst i bilen kan være til gene for kørslen og den sviner også meget i bilen efter en tur i skoven. Hvis du derimod har et fornuftigt og sikkert hundebur, så ved du hvor din hund er under kørslen, hvilket er mere sikkert for både hund og mennesker i bilen. Det er yderligere et plus, at din hund kan komme våd og beskidt ind i sit bur uden at gøre bilen beskidt. En hundebur kan derud over bruges som en tryg hule til din hund i hjemmet. Hvis du stiller buret et roligt sted med et tæppe over, vil mange hunde elske at trække sig tilbage der til, når de trænger til ro. Hvis du foretrækker at have din hund på sædet er det også vigtigt at spænde den fast. Med en hundesikkerhedssele sat fast i bilen ved du altid hvor din hund er under kørslen. Du kan også få en sikkerhedsstrop der kan bruges til din eksisterende hundesele.

Hvilket transportbur skal jeg vælge? 

Når du skal vælge et hundebur til transport af din hund er der flere faktorer at tænke på. Skal det være et bur i metal, der er holdbart og stabilt eller skal det være et nylonbur der er meget let at pakke sammen når det ikke bruges, men mindre udbrydersikkert overfor en ivrig hund? Eller måske skal du bruge en transportkasse til en flyrejse og så er der kun én type der er godkendt! Dernæst skal du finde den rigtige størrelse til din hund. Det må hverken være for stort eller for lille. Et hundebur eller transportkasse skal kun være så stort, at din hund kan vende sig og ligge i en komfortabel stilling. Det skal ikke være så stort at hunden rutsjer rundt under kørsel. Og dit bur skal have en facon, der passer ind i din bil, da vi for eksempel har bure med en skrå side, for bedre at kunne passe ind bag et bagsæde. Eller måske skal du have et bur, der kan have plads til to hunde på en gang med skillerum imellem? Du finder det hele hos lavprisdyrehandel.dk.

Tilvænning til at brug af hundebur 

Når din hund skal prøve at være i bur eller taske for første gang, er det en rigtig god ide at bruge lidt tid og tålmodighed på tilvænning. For at hunden skal nyde køreturen, skal den synes at det er rart at være i buret eller tasken. Og synes din hund at buret/tasken er hyggeligt at være i, så er den også afslappet og rolig undervejs. Selvom du regner med at skulle bruge din nye hundetransporter i for eksempel bilen, kan det være en rigtig god ide at starte med at lade det stå indenfor et par dage. Slå det op og indret med en blød hundemadras eller dejligt tæppe. Lad lågen stå åben. Læg et par lækre godbidder ind i bunden af buret og giv hunden plads til selv stille og roligt at gå ind og hente dem og komme ud igen. Gentag dette flere gange dagligt i et par dage og nu skulle din hund gerne elske, at gå ind i sit nye bur eller taske. Et lækkert kødben kan også bruges til at gøre buret til et hyggeligt sted at være. 

Madrasser og tæpper til hundebure og transportkasser

Nogle bure bliver leveret med en tynd tæppebund, men de fleste bure kræver, at du tilkøber en madras eller tæppe der passer til. Disse finder du i kategorien for hundesenge og madrasser. Vi kan anbefale et såkaldt WET- Bed, som er et tykt tæppe med skridsikker bund og stærkt absorberende materiale. Dette er let at klippe til i den helt rigtige størrelse til lige præcis dit bur. 

Bagagerumsbeskyttelse

Det er dejligt at have hunden med i skoven, men det kan betyde at den kommer beskidt ind i bilen. Her finder du alle tiders løsning i et bagagerums eller bilsædetæppe. Det er et kraftigt nylonbelagt tæppe, der effektivt beskytter din bil mod snavs og hår. De passer til de fleste bilmodeller. 

Hundegitter til bilen

Hvis du har et sort bagagerum og du gerne vil have hunden der under kørsel, men samtidig gerne vil sikre at den ikke kan komme over bagsædet, så er et hundegitter fra Trixie lige sagen. Vi forhandler forskellige modeller, så der altid er en der passer til lige din bil. Et hundegitter fra Trixie kan indstilles så det passer til de fleste bilmodeller. Det er også muligt at få et net, der kan adskille hunden fra at komme i hele bilen eller et lille gitter til at sætte i klemme i et vindue. En Eldorado dog cooler der kan sættes i klemme i et bagklap, så det er muligt at have bagdøren lidt åben, uden at hunden kan komme ud, eller andre komme ind, er også en god løsning på varme dage.

Få dit hundebur leveret gratis lige til døren!

Hos lavprisdyrehandel har vi gratis fragt på de fleste køb over 699 kr! Så du kan trygt bestille et større hundebur til din hund og få det leveret lige til døren, uden at du skal til at slæbe det hjem!

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk