Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
BEEF STICK BLØD HUNDEGODBID
SUKKERFRI / KALKUN OG STRUDS
Produktbeskrivelse

Arion 'Health & Care' Hypoallergenic hundefoder er sammensat af letfordøjelige ingredienser. Det vil sige, at Arion har undgået de tilsætningsstoffer, der kan forårsage reaktioner på overfølsomhed, hvilket reducerer risikoen for hudirritation eller kløe.

En hund er vores firbenede familiemedlem, og som hundeejer vil man gerne holde sin hund i god form. dog kan nogle hunde have særlige behov, som det rigtige foder kan opnå. Arion har netop derfor udviklet en 'Health & Care' hundefoder-serie, så du som stolt hundeejer kan fodre din hund med præcis dét foder, din hund har brug for.

Den meget særlige sammensætning med sundhedsfremmende ingredienser i en sæk med Arion 'Health & Care' foder, kan medvirke til at gøre en forskel. Hvis du dagligt fodrer med disse produkter, bør du kunne se eller opleve positive forandringer hos din hund.

Arion Hypoallergenic hundefoder er naturligvis udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende dyrlæger. Huden er kroppens største organ, og derfor er det vigtigt med sund hud, da det ellers bidrager negativt til hundens sundhed. Ud fra hundens tilstand af pelsen og huden, kan du let aflæse dens sundhedstilstand.

Pels-og hudproblemer er i dag blevet et udbredt problem. Arion gør meget ud af udvælgelsen af letfordøjelige ingredienser og undgår i stedet dem, der kan fremkalde reaktioner på overfølsomhed. Således kan du mindske risikoen for hudirritation eller kløe.

Laks, med sit animalske protein, er suverænt en af de bedste kilder og kan medvirke til at reducere sandsynligheden for hudirritationer. Med et højt niveau af omega-3 fedtsyrer fra antarktisk krill, fremmer fedtstofferne en god pels- og hudsundhed, og disse absorberes let af hunden. Der er også tilsat chelaterede mineraler (mineraler bundet til aminosyrer, der muligvis kan optages og omsættes i kroppen som aminosyrer), giver hundepelsen en sund glans, hvortil antioxidanter beskytter hunden mod frie radikaler.

Arion 'Health & Care' Hypoallergenic er naturligvis et kornfrit foder, som kan gives til hunde, med tegn på overfølsomhed ved f.eks. dårlig mave. Fra naturens side er hunde kødædende, og trives ikke med billige fyldstoffer såsom korn, majs, kartofler, hvede og ris. Levede din hund stadig vildt i naturen, ville føden hovedsageligt bestå af kød, samt mindre mængder bær, grøntsager og frugt.

Der er en stigning af dyrlæger, der er tilhængere af kornfrie produkter, eftersom det høje indhold af kulhydrater i kornprodukter har vist sig at være årsag til vægtforøgning, nedsat immunforsvar, fordøjelsesproblemer, m.m. hos hunde.

Vigtige fordele

  • Kornfrit
  • Højt indhold af omega-3 fedtsyrer
  • Indeholder ingredienser af høj kvalitet
  • Højt indhold af laks
  • Indeholder letfordøjelige ingredienser
  • Giver en styrket hud og pels
  • Hjælper til en sund fordøjelse

Arion 'Health & Care' Hypoallergenic er et 100% naturligt fuldfoder, uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler.
Specifikationer
Varenummer 5414970049399
Vægt 12,00 kg
Mærke arion
Dyr hund
Smag fisk
Egenskab glutenfrit
Størrelse alle størrelser
Konsistens tør
Alder voksen
Problem allergi/fældning
Vægt 11 - 15 kg
Ingredienser

Ris, laks, animalsk fedt, hydrolyseret lakseprotein, tørgær, roemasse, tørret krill, fiskeolie, calcium carbonat, natriumchlorid.

Tilsætningsstoffer
Vitaminer
Pr. kg: A-Vitaminer 22.000, D3-Vitaminer 1.850.

Mineraler
Calcium 1,1%, fosfor 0,8%, magnesium 0,1%. 

Sporstoffer
Pr. kg: Jern (E1) 100 mg, kobber (E4) 15 mg, zink (E6) 145 mg, mangan (E5) 35 mg, jod (E2) 1,5 mg, selen (E8) 0,15 mg.

Analyse
Råprotein 25% råfedt 15%, råaske 6%, råfiber 2%, vand 9%.

Energi
Pr. kg: Metabolisk energi 3.940 mg.Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Hundens vægt Tørfoder
(kg) (g)
2 - 5 40 - 80
5 - 10 80 - 110 
10 - 20 110 - 200
20 - 30 200 - 280 
30 - 40 280 - 350
40 - 60 350 - 450
60 - 80 450 - 600


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende.
Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand. 
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.

}