Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
BEEF STICK BLØD HUNDEGODBID
SUKKERFRI / DEJLIG SMAG AF OKSEKØD
Produktbeskrivelse

Arion Original Adult Small Breed er tilsat lækker kylling og ris. Foderet er særligt sammensat, så det dækker de små voksne hundes ernæringsmæssige behov. Arion har stor fokus på en optimering af hundens livskvalitet. 

Glutenfrit hundefoder
Foderet er helt fri for gluten, som er et protein, der findes i frøhviden sammen med blandt andet stivelse. Hvis din hund er overfølsom overfor gluten, er den eksponeret for en beskadigelse af foringen i tyndtarmen. Så kan fødevarer og deres vigtige vitaminer, mineraler og energi forhindres i at blive absorberet og i stedet gå tabt. Gluten kan altså på længere sigt, give alvorlige konsekvenser. For det meste resulterer det også i meget dårlig mave. Hvis du vil undgå gluten, skal du undgå foder med kornprodukter såsom hvede, rug, byg og havre.

Ekstra små foderpiller
Hos hunde varierer energibehovet blandt racer. I modsætning til hvad mange tror, så har små hunde en højere forbrænding end store hunde, og de har derfor brug for relativt flere kalorier og proteiner pr. kilo kropsvægt. 
Arion Original Small Breed-foderpillen er specialdesignet til de små hunderacers munde og maver. De indeholder en tilpasset tæt koncentration af næringsstoffer, for at opfylde hundens høje energibehov. 

Optimal fordøjelse
Med Arion Original Adult Small er din hunds ernæringsmæssige behov optimalt dækket ind. Dette hundefoder indeholder de naturlige fibre FOS og MOS, for at skabe en afbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse. Foderet er rig på velsmagende, animalsk protein af høj kvalitet og en afbalanceret mængde vitaminer og sporstoffer til at understøtte organfunktioner og optimal fordøjelse gennem hele livet.

Overfodring med protein og fedt, kan udløse permanente komplikationer hos vores hunde – især hvis de bevæger sig for lidt! En afbalanceret, ikke for tung kost og ernæring, der passer til den normalt aktive hunds faktiske behov, kan afhjælpe dette. Derfor er Arion Adult Small Breed et godt valg til din lille hund.

Vigtige fordele:

  • Glutenfrit fuldfoder
  • Højt animalsk proteinindhold
  • F.O.S. og M.O.S. fibre for optimal fordøjelse
  • Afbalanceret vitaminindhold
  • Lille foderpille specielt udviklet til små hunde

Arion Original Adult Small Breed er et 100% naturligt fuldfoder, uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler.

Specifikationer
Varenummer 5414970055161
Vægt 7,50 kg
Mærke arion
Dyr hund
Alder voksen
Størrelse small 0 - 10 kg
Smag kylling
Egenskab glutenfrit
Konsistens tør
Vægt 5 - 10 kg
Ingredienser

Kylling 50% (tørvejet), ris 35%, kartoffel, kyllingefedt, hydroliseret kyllingprotein, ærter, roemasse, raffineret cellulose, mineralsalt, tørgær, F.O.S. (frugto-oligosaccharider), M.O.S. (mannan–oligosaccharider), vindruekerner, citrusfrugt.

Tilsætningsstoffer
Vitaminer
Pr. kg: A-Vitaminer 20.000, D3-Vitaminer 1.700. 
Mineraler
Calcium 1,5%, fosfor 1%.

Sporstoffer
Pr. kg: Jern (E1) 130 mg, kobber (E4) 16 mg, zink (E6) 180 mg, mangan (E5) 9 mg, jod (E2) 3,5 mg, selen (E8) 0,25 mg.

Analyse
Råprotein 28%, råfedt 18%, råaske 7%, råfibre 3%.

Energi 
Pr. kg: Metabolisk energi 3.769 mg.      


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Hundens vægt Tørfoder
(kg) (g)
< 4 50 - 85
4 - 6 85 - 115
6 - 8 115 - 145
8 - 10 145 - 170 


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende.
Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand. 
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.

 
}