Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
VOKSEN-HUNDEMAD RACER 10 - 25 KG
ARION ADULT MEDIUM LAKS HUNDEFODER 12 KG Pris pr. kg DKK 38,33
ALDER: 12 MÅNEDER - 7 ÅR (GLUTENFRI)
VOKSEN-HUNDEMAD RACER 10 - 25 KG
ARION ADULT MEDIUM LAM OG RIS HUNDEFODER 12 KG Pris pr. kg DKK 28,33
ALDER: 12 MÅNEDER - 7 ÅR (GLUTENFRI)
Produktbeskrivelse

Arion Original Adult Medium Breed hundefoder er tilsat lækker kylling og ris, som kan dække de energimæssige behov for en voksen hund i mellemstørrelsen. 

En sund ernæring er den bedste løsning til et sundt liv, og det gælder både dyr og mennesker. Hunde følger i naturen, deres instinkt for at indtage den føde, der holder dem sunde. Hos et kæledyr er det dog ejeren, der bestemmer hvad menuen skal bestå af.

Arion Original Adult Medium tilbyder jer et hundefoder med optimal ernæring, der tager hensyn til alle aspekter af hundens omsætning af sukkerstoffer og energi. Der er nøje udvalgte ingredienser i foder fra Arion, som er sammensat efter deres nærende egenskaber, styrkende fordøjelighed og optimale smagsoplevelse.

Kort sagt, er dette hundefoder specielt sammensat for at bidrage til en optimal livsglæde og livskvalitet.

Der er også tilsat en sundhedsfremmende lakseolie i en sæk Arion hundefoder, så din hund i gennem sit foder, kan modvirke glansløs pels og tør hud. Så kan din bedste ven i højere grad leve et værdigt hundeliv.

Oven i alle fordelene, er Arion Adult Medium hundefoder også glutenfrit. Der er her tale om et naturligt protein, som findes i frøhviden på kornaksen. Er der mistanke om glutenintolerance, kan det desværre resultere i en beskadiget tyndtarm og det er ikke særligt hensigtsmæssigt. Vi anbefaler altid, at du søger egen dyrlæge, hvis du er i tvivl herom.

Selvfølgelig har din hund brug for alle de vigtige vitaminer, mineraler og energi, som kan gå tabt, på grund af fordøjelsesproblemer grundet gluten. Det resulterer i at din hund får rigtig dårlig mave. Der findes gluten i de fleste kornprodukter såsom hvede, rug, byg eller havre.

Med en helt særlig sammensætning i Arions hundefoder, kan dette hundefoder også bidrage til optimale ledfunktioner, så din hund bevarer livskvaliteten og livsglæden.

Vigtige fordele:

  • Glutenfrit hundefoder
  • Indeholder de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS, for at forbedre og vedligeholde tarmfloraen og en optimal fordøjelse
  • Rig på velsmagende, animalsk protein af høj kvalitet 
  • Afbalanceret mængde af vitaminer og sporstoffer
  • Rig på animalsk protein og animalsk fedt for at sikre tilstrækkelig med essentielle aminosyrer samt omege 3- og omega 6-fedtsyrer, der giver glansfuld pels

Arion Adult Medium er et 100% naturligt fuldfoder, uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler.

Specifikationer
Varenummer 5414970055307
Vægt 12,00 kg
Mærke arion
Dyr hund
Størrelse medium 11 - 25 kg
Smag kylling
Alder voksen
Egenskab glutenfrit
Vægt 11 - 15 kg
Konsistens tør
Ingredienser

Kylling 50% (tørvejet), ris 35%, kartoffel, kyllingefedt, ærter, hydrolyseret kyllingprotein, roemasse, mineralsalt, tørgær, træstof, raffineret cellulose, lakseolie, calciumcarbonat, F.O.S (frugto-oligosakkarider), M.O.S. (mannan–oligosakkarider) vindruekerner, rosmarin.

Tilsætningsstoffer
Vitaminer
Pr. kg:  A-Vitaminer 20.000, D3-Vitaminer 1.700.
Mineraler
Calcium 1,5%, fosfor 0,9%.

Sporstoffer
Pr. kg: Jern (E1) 130 mg, kobber (E4) 16 mg, zink (E6)180 mg, mangan (E5) 9 mg, jod (E2) 3,5 mg, selen (E8) 0,25 mg.

Analyse
Råprotein 26%, råfedt 16%, råaske 7%, råfibre 2%.

Energi
Pr. kg: Metabolisk energi 3.704 mg.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Hundens vægt Tørfoder
(kg) (g)
10 - 15 175 - 220
15 - 20 220 - 265
20 - 25 265 - 310


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende.
Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand. 
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.}