Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Et spændende udvalg af akvariebøger hos Lavprisdyrehandel
Vi har altid et stort og spændende udvalg af lærerige akvariebøger. Når du anskaffer dig et akvarie for første gang vil du hurtigt opdage at du har bevæget dig ind i en stor og forunderlig verden. De fleste akvarister drømmer om et flot og velplejet akvarium fyldt med farvestrålende fisk og flotte planter. Men det er en drøm som kræver masser af tid, da et sådan akvarium stiller store krav til pasningen. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et udvalg af akvariebøger, som kan gøre dig klogere på akvarier, akvariefisk, akvarieplanter og hvordan du indretter dit akvarie på bedste vis. Ved at indrette dit akvarie optimalt mindsker du også kravene til pasningen af akvariet, så det er en væsentlig del af akvarieverdenen at sætte sig grundigt ind i.

Bredt udvalg af akvariebøger om nanoakvarier
Nanoakvarier er meget populære, og det er der en grund til: De er forholdsvis nemme at holde og de små akvarier kommer i mange forskellige udgaver, så de passer ind i de fleste hjem. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et varieret udvalg af akvariebøger om nanoakvarier, så du kan blive klogere på opsætning, indretning og pasning af disse. Nanoakvarier er kendetegnet ved at være meget små og enkle i deres design. Grundet størrelsen er nanoakvarier derfor ikke velegnede til akvariefisk men kan derimod bruges til rejer, dværgkrebs, små krabber eller snegle. Nanoakvarier er desuden også utrolig velegnede til dekoration som rene planteakvarier.

Lærerige akvariebøger om guppyer
Hos Lavprisdyrehandel har vi også et velassorteret sortiment af akvariebøger om guppyer. Guppyer er meget populære som akvariefisk, da de kommer i et væld af farver og således ser meget smukke ud i et akvarie. Derudover er guppyer meget nemme at holde og derfor særligt velegnede som førstegangsfisk. De stiller nemlig ikke de store krav til hverken vandets temperatur eller sammensætning. Desuden er guppyer meget ynglevenlige. Hvis du gerne vil opdrætte guppyer skal du blot sikre dig at der er nok vegetation i dit akvarie til at ungerne kan skjule sig. Du kan sagtens holde flere hanner sammen, men der bør være minimum 3 hunner pr. han for, at dine hunner ikke bliver for stressede af al den interesse, som hannerne kaster på dem. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et spændende udvalg af akvariebøger om guppyer, der kan bidrage med en masse gode idéer til hold af guppyer i dit akvarie.

Køb akvariebøger om labyrintfisk hos Lavprisdyrehandel
Vi har altid et spændende udvalg af akvariebøger om labyrintfisk, så du kan blive klogere på disse akvariefisk, der oprindeligt stammer fra Asien og Afrika. En af de mest populære labyrintfisk er dværgguramien. Denne akvariefisk har fået tilnavnet labyrintfisk grundet dens helt specielle åndingsorgan. Dette organ består af et hulrum forsynet med benlameller. Disse benlammeller er yderligere dækket af et såkaldt ”hus”, som er forsynet med en masse blodkar. Ønsker du at holde labyrintfisk, skal du sørge for at have tæt beplantning i dit akvarie. Selve vandoverfladen i dit akvarie må også gerne være dækket af planter, men der er dog nødt til at være x-antal huller, så fiskene kan komme op at ånde. Labyrintfisk er lidt mere komplicerede at holde end guppyer og stiller eksempelvis visse krav til vandtemperaturen i akvariet. Vandtemperaturen må nemlig ikke bevæge sig ned under de 23 grader og må ikke stige til mere end omkring de 28 grader. Køb din næste akvariebog hos os og få mere viden om, hvordan du sikrer optimal pleje af netop disse akvariefisk.

Spændende akvariebøger om Tanganyika cichlider
Hos Lavprisdyrehandel finder du altid et velassorteret udvalg af akvariebøger om, hvordan du på mest optimale vis passer og plejer Tanganyika cichlider. Disse fisk trives bedst med forskellige sten og huler i akvariet, som de kan skjule sig ved og i. Tanganyika cichlider har desuden et stort behov for at grave i bundlaget i akvariet, hvorfor vi ikke anbefaler, at du holder andre selskabsfisk i samme akvarie.

Lær mere om dværg cichlider gennem vores akvariebøger
Hvis du ønsker at holde dværg cichlider i dit akvarium, så kan du med fordel købe en af vores akvariebøger, så du er bedre klædt på til at kunne sikre den mest optimale pleje af disse akvariefisk. Af dværg cichliderne er det sommerfuglecichliden, der er den mest kendte og nok også smukkeste af dem alle. Især i planteakvarier vil denne lille cichlide være en fryd for øjet at se på. Vandtemperatuen skal typisk være på omkring 28 til 29 grader. Dværgcichliderne foretrækker i naturen klart, langsomt rindende vand, som er blødt og surt samt en sandet til mudret bund. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et udvalg af akvariebøger om dværg cichlider, så du kan sikre den mest optimale pasning af disse akvariefisk.

Akvariebøger om alt lige fra akvariefisk og akvarieplanter til pasning af dit akvarium
Hos Lavprisdyrehandel har vi et bredt udvalg af akvariebøger, der meget udførligt og på letforståelig vis forklarer, hvilken teknik du skal bruge til netop dit akvarie, hvordan du på bedste vis indretter dit akvarie og hvordan du sikrer den bedste pleje af dine akvariefisk, herunder også hvordan du skal fodre dem. Vi har akvariebøger til såvel nybegyndere som de mere erfarne akvarister. Selvom man har haft akvarie i en årrække kan man godt have brug for et godt opslagsværk – og det har vi.

Billige akvariebøger leveret direkte til din dør
Hos Lavprisdyrehandel har vi altid akvariebøger til særdeles skarpe priser. Finder du mod forventning akvariebøger billigere hos en af vores konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen. Vi vil være billigst. Hos Lavprisdyrehandel køber vi stort ind og giver rabatten videre til vores kunder. Det betyder, at du som kunde kan spare helt op til 50% på diverse dyreartikler. Herudover giver vi dig også en klækkelig rabat oveni, hvis du handler stort ind ad gangen hos os. Bestil dine akvariebøger online hos os og få dem leveret direkte til din dør inden for 1 til 4 hverdage. Regner du ikke med at være hjemme ved leveringen, så kan du ved bestillingen vælge at få stillet din pakke med bøger et sikkert sted på din adresse, eksempelvis i en carport.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk