Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Hill’s Diet M/D Weight Management er et diætetisk fuldfoder, der støtter din kat i at holde en fornuftig vægt eller i at tabe sig.

Hill’s Diet M/D Weight Management er et diætetisk fuldfoder, der kan hjælpe din kat af med de overflødige kilo. Foderet er fyldt med protein, der ikke blot er sundt, det smager også fortræffeligt og så er det let for katten at fordøje. Proteinerne støtter desuden kattens evne til at opretholde en sund muskelmasse, mens den taber sig. Derudover har Hill’s Diet M/D Weight Management et højt indhold af L-carnitin, der også støtter fedtforbrændingen.

Hill’s Diet M/D Weight Management er et velsmagende og sundt tørfoder, der er velegnet til katte, som lider af diabetes mellitus. Foderet er fattigt på kalorier og kulhydrater og gør det lettere at styre glukoseniveauet i kattens blod.

Hill’s Diet M/D Weight Management hjælper dog ikke bare katten med at tabe sig. Foderet er også sundt. Hill’s Diet M/D Weight Management indeholder naturlige antioxidanter, der bekæmper de frie radikaler i kroppen og så er der tilsat taurin, der både er godt for synet og støtter kattens hjertefunktion. Derudover indeholder foderet vitaminer, der støtter op om kattens eget immunforsvar.

Det anbefales at tale med en dyrlæge inden anvendelse eller før brugsperioden forlænges.

Vigtige fordele

  • Hjælper katten med at tabe sig.
  • Beriget med taurin.
  • Klinisk beviste antioxidanter.
  • Effektivt niveau af L-carnitin.
  • Rig på letfordøjelig protein.
  • Hjælper katten med at regulere glukoseniveauet ved diabetes mellitus.
  • Fattig på kulhydrater.
  • Hjælper katten med at vedligeholde en sund muskelmasse.
  • Vitaminer, der støtter et sundt immunforsvar.


Hill’s Diet M/D Weight Management er et diætetisk fuldfoder, der hjælper din kat med at håndtere diabetes mellitus.

Specifikationer
Varenummer 052742428109
Vægt 156 g
Mærke hill's prescription diet
Dyr kat
Problem diabetes
Alder voksen
Smag kylling
Konsistens våd
Vægt 0 - 4 kg
Ingredienser

Hill’s Diet M/D Diabetes/Weight Management er et diætetisk fuldfoder til voksne katte til at regulere glukoseforsyningen (Diabetes Mellitus) og til at reducere overvægt. Dette diætetiske kattefoder indeholder et lavt niveau af hurtigt glukose-frigivende kulhydrater og har en lav energidensitet.

Sammensætning: Kød og derivater af animalsk oprindelse, derivater af vegetabilsk oprindelse, olie og fedtstoffer, vegetabilsk proteinekstrakt, mineraler. Kulhydratkilde: Majsstivelse.

Analytiske bestanddele: Protein 12,7%, fedtindhold 5,2%, stivelse 1,8%, sukker i alt <0,5%, træstof 1,6%, råaske 1,8%, vand 74,9%, kalcium 0,23%, fosfor 0,20%, natrium 0,09%, kalium 0,22%, magnesium 0,02%, Pr. kg: A-vitamin 60052IE, D3-vitamin 190IE.

Tilsætningsstoffer pr. kg: Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: 3b103 (jern) 6,8mg, 3b202 (jod) 0,2mg, E4 (kobber) 0,6mg, 3b503 (mangan) 1,5mg, 3b603 (zink) 21,6mg.

Fodervejledning: Anvend kun dette foder. Det anbefales at indhente en udtalelse fra en dyrlæge inden anvendelse eller før brugsperioden overskrides. Anbefalet brugsperiode: Ved glukoseregulering indledende op til 6 måneder; til reduktion af overvægt: Indtil den ønskede kropsvægt er opnået. Katten skal altid have adgang til frisk vand fra en ren skål.

Kattens vægt i kg

2

3

4

5

6+

Til vægttab

Daglig fodermængde

2/3

4/5

1

1 1/4

1/5 pr. kg

Til vægtvedligeholdelse

Daglig fodermængde

1

1 1/4

1 1/2

1 3/4

1/3 pr. kg

}